søndag den 24. juni 2012

Som en anden blotter...

Det er ikke sådan, når man synes at der skal fotograferes i haven trods silende regn...

Kameraet fik en "frakke" på af lillepigens elefanthue, og så ud i vejret.

Og som en anden blotter måtte jeg skynde mig at rive frakken til side, og flashe udstyret, når en skønhed viste sig...


For så pænt at tildække det igen, når vi måtte videre.

Starten på min skærehave - planter hentet igår hos min yndlings plante-pusher, Maugstrup Staudemark
Der skal etableres en række højbede til ren afskæring - jeg nænner det ikke ude i haven, men i køkkenhave-afdelingen hører det hjemme, og her er plads til det.

I anledning af Rosens Dag kan jeg fremvise en enkelt skønhed - de andre lader vente på sig.Ikke alle krukker er tilplantet i år.

God regnvejrs-weekend til jer alle :-)

4 kommentarer:

 1. Det ser skiesme flot ud - det der røde vild-bed - smukt, smukt - også i regnvejr (jeg forstiller mig, at det tiltrækker sommerfugle, som sikkert ville have haft travlt, hvis der var lidt sol).

  SvarSlet
 2. Ja, man må sno sig, må man... Du er nu sluppet godt fra zig-zag turen mellem regndråberne og der ser jo skønt ud i din have. Vi må alle bede om solskinsvejr nu...

  Ulla

  SvarSlet
 3. Det der trik burde jeg have brugt da jeg var på havebesøg for snart 14. dage siden... mit kamera druknede nemlig... heldigvis kunne det reddes ved at komme på radiatoren og tage linsen af... Pyha kunne ellers lige have set mig uden kamera og så være på tur...

  Nå tilbage til din aldeles skønne have og dejlige blomster, og en skære have lyder som en himmerigs mundfuld, tænk sig at have plads til det :D - Ja der er jo også en grund til at du vil have skære have kan jeg tænke mig og det er da forståeligt, med blomster butikken, når du har så god plads.

  Tak for skønne billeder af din have

  SvarSlet
 4. Smukt ser det ud selvom kameraet var dækket til. Her har vi ikke regn endnu i hvert fald.

  SvarSlet