fredag den 27. juli 2012

Aftentur til Gram Slot

Her i turistsæsonen har Gram Slot lavet et torsdags-arrangement, hvor diverse kunsthåndværkere kommer og udstiller, og slottet og parken er åben for besøgende.
Selve delen med kunsthåndværk synes vi godt kunne fylde meget mere - rammerne er der til det, og deres julemarked var særdeles velbesøgt, så hvorfor ikke et sommermarked.

Nå, men vi fik set parken:

Enghave Naturpark havde taget marsvin og kaniner med, som ungerne kunne klappe. De små kræ kunne søge en smule tryghed inde i traktordækket...


Fint spejlbassin - men ret ulækkert på bunden..

Ideen er jo fin med kvadratiske hæk-omkransede rum, og indvendige bede i streng symmetri. men indholdet....  Men de har jo nok meget andet at se til.

En ret ny installation i parken. Øh... meget moderne, tror jeg.Bænkene er jeg dog lidt forelsket i !!! Og der var mange, alle af denne type.

Ved åen gror tusindståle vildt.

5 kommentarer:

 1. Tak for rundvisningen :-)
  Jeg har aldrig været inde og se parken ved Gram Slot, hvilket egentlig er for dårligt, når jeg tænker på, at en af mine 6-tip oldefædre, født i 1660, var gartner der på stedet for mange år siden.

  SvarSlet
 2. Jeg kom bare lige forbi.
  Tak for de gode billeder fra den smukke park.
  Jeg har aldrig været der.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Det var en dejlig tur du bød på her! Jeg gemmer lige info, den er da et besøg værd kan jeg se.

  God weekend!
  :-) Dorthe

  SvarSlet
 4. Det er nogle rigtig skønne billeder de viser

  SvarSlet
 5. Det ser ud til at være et dejligt sted for en udflugt, men hvad lavede du på bunden af spejldammen ? Den mynde, eller hvad det er, der stiger op af installationen, måtte gerne komme og opstige et sted i min have.

  SvarSlet