søndag den 25. november 2012

Dagens lækkerier


Først en adventskrans. Jeg kan godt lide de utraditionelle, hvor det ikke bare er hvide lys og røde sløjfer på en grankrans ( bevares, det er en klassiker, og jeg laver dem - men ikke til mig selv )


Det er en halmkrans, der har fået sider af plastic og limet bark på. Ret nemt, og et billigere alternativ til en oasiskrans.

Her er det et udsnit af en oasiskrans til begravelse. Fik desværre ikke fotograferet den i fuld størrelse - den var ellers lækker.

Og dagens sidste lækkerier - marcipan/citron horn. Mums!!! Opskriften er Anne Hjarnøes, bragt i Kulør-bladet sidste år. Synes de er vildt gode med det syrlige modspil til alt det søde. Og så er de fyldt med RIGELIGT SMØR...

Det er en travl tid - i den kommende uge har jeg to aftenkurser i adventsbinderi. Det bliver hyggeligt!

3 kommentarer:

 1. Skøn adventskrans du har lavet ;O) Koglestagerne er også rigtigt fine ja og nu skal jeg ikke glemme de skønne horn ;O). To kursusaftner i adventsugen phyha jeg bliver helt træt bare ved tanken, pas på dig selv og kom godt igennem ugen ;O)

  SvarSlet
 2. øv, nu løber mit mundvand efter de skønne horn - og så på en mandag formiddag - det går virkelig ikke. Og så var det lige det med adventskransen.....Planen var at den skulle have været fabrikeret i weekenden, men så kom min søn på uventet besøg og tiden blev brugt på at nyde hans besøg.....og idag giiiider jeg ikke rigtig - godt der er en uge endnu :)

  SvarSlet
 3. Sikke dog en dejlig krans, og hornene er da vist heller ikke at gå i vejen for ;-)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet