søndag den 18. november 2012

Hede drømme.... om drivhus!

Jeg drivhus-drømmer også...... har også fået fingrene i den nye Vis mig dit drivhus - bog , og er som alle andre vildt begejstret. Den giver mere næring til mine fantasier om et hjemmebygget drivhus af gamle vinduer.

Vi har allerede et driv-skur bygget efter det forhåndenværende søms princip. Det ligger oppe på en stor betonplads, der er foran længerne.

Heroppefra kan man se ned over haven, og det ligger stik syd - her bliver meget varmt. Det kommende drivhus skal også bygges her og erstatte skuret.

Lige nu er det opbevaringsplads for potter og sarte planter - så må vi se, hvor meget der overlever.

Men se, hvad jeg har fået fingre i : En hel stak gamle vinduer - der er dobbelt så mange - så nu er en hel del af huset da på lager. For det skal være et stort hus - med plads til både mennesker og planter. Vores nuværende skur er 9m2 - og det nye skal gerne være over 20, ja så stort som vi kan finde materialer til! Drømmer om masser af plads til arbejdsbord, jernseng, stole og bord, lysekroner... og masser af planter.  

7 kommentarer:

 1. Glæd dig - det er næring til sjælen!

  SvarSlet
 2. Åh hvor lyder det herligt med de drømme og du er allerede på vej med de "nye" vinduer. Inspiration kommer du ihvertfald ikke til at mangle med den nye bog i hånden. God jagt og drøm sødt... :D

  SvarSlet
 3. Uha, jeg vidste at jeg skulle holde mig fra den bog, den fører vist alt for meget med sig. Men det lyder som nogen skønne drivhusdrømme du drømmer :)

  SvarSlet
 4. Du er heldig med alle de vinduer, det skal nok blive godt. Det er ellers svært at få fat i vinduer til en rimelig penge, har jeg hørt. Håber det lykkes for dig at få samlet til alle 20 m2, der skal mange til.
  Held og lykke med det

  SvarSlet
 5. Ham Dalby sætter vist kriller i os allesammen. Går også og drømmer!!! og har gjort det længe! håber det bliver til noget en dag. Held og lykke med projektet - glæder mig til at se mere senere!

  SvarSlet
 6. Hej Tulle.Kan godt forstå at du vil have et nyt "driverhus",og med alle de skønne vinduer
  du allerede har skal det nok blive til noget.
  Og inspiration er der masser af i den dejlige bog,som jeg også har fået fingrene i.
  Rigtig god uge til dig knus Jette

  SvarSlet
 7. Hej Anette. Kan godt forstå du drømmer. Det er simpelthen så skønt og have et drivhus. Er så heldig at vi lige har fået et stort et og jeg nyder det. Det er både til planter og mennesker....som du siger :)

  Held og lykke med det. Du er godt på vej kan jeg se.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet