søndag den 24. marts 2013

Et kærligt spark i r.....

Denne uge har budt på et meget spændende arrangement med den norske blomsterdesigner Camilla Dversnes, budt til Danmark af firmaet Nielsen Dekor. Arrangementet var gratis for kunder, og alene det er noget af et særsyn i vore dage, hvor alt handler om nedskæringer og "omstrukturering.."
Helt enkelt med tulipaner og bånd - super flot.

 
Kig ind på Camillas hjemmeside og se flere skønne kreationer.
 
Ikke alene fik vi idéer med hjem til nye blomsterarrangementer, vi fik også en kærlig opsang omkring markedsføring, indkøb og sundt købmandsskab - det var en virkelig inspirerende aften! Camilla havde gjort sig nogle betragtninger i Danmark, som hun jo nok har ret i, så der var noget at tænke over.

6 kommentarer:

 1. Et velanbragt spark i bagdelen er sundt i ny og næ... Hvor er det dog smukke dekorationer, dejligt med sådan en tanke-op-aften... :o)

  SvarSlet
 2. Ja ja det er altid rart at få kigget tingene igennem med andres øjne... og så skal man huske at det jo er positivt ment for der kan jo altid forbedres :)

  Kender det alt for godt ;)

  Super flotte dekorationer du har lavet, det må være det skønneste arbejde at lave lige det man holder allermest af og så lave så smukke ting til andre :)

  Haveknus og god påske
  Annette

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukke dekorationer I har fået inspiration af - det må krible kraftigt i fingrene for selv at komme igang :-)
  Og sådan et kærligt spark kan vi vist alle bruge indimellem - alt kan forbedres, alt ...

  SvarSlet
 4. Hej Tulle.Rigtig spændende dekorationer.Og dejligt for dig men ny inspiration og et lille spark.Det har vi alle brug for indimellem.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Tulle.
  Jeg kunne se du havde skrevet en kommentar ved min søde ven Tim, og måtte nysgerrig lige se, hvor i Sndr. Jylland du skriver fra. Og så er vi "næsten naboer" ;-)
  Sikke en fin blog du har. Jeg har meldt mig som fast læser, og glæder mig til at følge med.
  Venlig hilsen Malene fra Hjerting ved Rødding.

  SvarSlet