lørdag den 3. august 2013

En havfrue af roser

Det bliver et af de indlæg, hvor jeg slet ikke kan begrænse mig. Der var så meget fint at se på til Rosenudstilling på Hviids Planteskole.


Planteskolen dannede rammen om en stor rosenudstilling, hvor forskellige detail-planteskoler og andre var inviteret med som udstillere. Et par planter kom da også med hjem..

Udstillerne havde hygget lidt ekstra om deres salgsareal.
  Men der, hvor jeg virkelig gik i selvsving og tabte underkæben, var inde i hallen.


 
Blomsterkunst på højt niveau - kun med roser, og fantastisk fundet på !Så´rn en lækker havfrue lå også lige og slængede sig....


Bordet svæver - det var fedt! En helt almindelig og ret kedelig lagerhal omdannet til et højloftet palæ, det var virkelig en oplevelse. 
Forskellige blomsterkunstnere havde bidraget til udstillingen, ledet af Aase Hviid. Desværre fremgik deres navne ikke af udstillingen, det havde nu ellers været på sin plads, for sikke et arbejde. Respekt!
 
Hvis rosenudstillingen bliver gentaget, er jeg klar - også selvom det tager os 2 timer at komme derop.
 
 

2 kommentarer:

  1. Hej Tulle.Skønne billeder fra rosenudstillingen.Lidt ærgeligt at det lå så langt væk hjemme fra.For der var da mange fantastiske ting at se.Altid dejligt at komme ud og blive inspireret.Rigtig god weekend til dig Jette

    SvarSlet
  2. Det ser meget spændende ud. På Hampton Court Flower Show var der også et telt med roser, og rosen dekorationer af alle mulige slags - det blev nu kun til en hurtig susen rundt, der var alt for varmt derinde. Det var over 30 graders varme udenfor, så du kan nok tænke dig til hvor varmt der var inde i teltet, selvom det var stort. Nu ærgrer det mig, at jeg ikke alligevel brugte lidt mere tid derinde i bombardementet af duft og farver og sjove og smukke ideer.

    SvarSlet