søndag den 6. januar 2013

Vintervindue

Hver årstid, sin charme. I dette vinter-vindue synes jeg de nøgne grene og de mørke, rustikke borde klæder de sarte forårsløgvækster og den støvede blå farve.  
Husløgene fungerer stadig, synes jeg. Vinter, men ikke jul.
 
Jeg skal lige lære min nye pc at kende - flytte ind og gøre den personlig, sætte mail op osv. Og så er det med win 8 - det kender jeg slet ikke. Så ved jeg, hvad søndagen skal gå med - når min klematis Jackmanii er beskåret, for den skal have en ordentlig tur med saksen!
 
 

4 kommentarer:

 1. Hej Tulle. Så har jeg også meldt mig som fast læser hos dig :-) Og jeg sætter dig på min blogliste, så jeg kan vende tilbage, for jeg vil gerne læse mere hos dig. God søndag!

  SvarSlet
 2. hej Tulle Dejlig billeder fra din skønne butik.Ja! den teknik er en tidsrøver.
  Har selv lige fået en bærbar som jeg er igang med at lær at kende.
  Men rigtig god søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
 3. Det må være dejlige omgivelser at arbejde i, en skam jeg ikke tænkte på det for 40 år siden...... det gjorde jeg faktisk også, eller rettere sagt, jeg ville være gartner..... men det blev sagt, at der ikke var arbejde at få i den branche, så det blev ikke til noget. Jeg har faktisk aldrig fundet ud af hvad jeg ville være når jeg blev "stor", men har brugt ventetiden i de 40 år på kontor - hi hi - Nu har jeg fundet det rigtige EFTERLØN, så kan man "gartne" alt det man vil.

  SvarSlet
 4. Smuk, smuk vinter!

  Hjerteligst

  SvarSlet