søndag den 26. maj 2013

Stenhøj i fokus

Sæsonens første havebuket - dog fra sidste weekend. Nu har vi allerede meget mere at vælge imellem. Uh, det går stærkt.
 
Stedmoder med frynset kant, på rekreation hos mig, da de ikke blev solgt i butikken. ( Det gør ikke noget, for jeg nyder dem ;-)

Drivskuret med frodig blomster-eng ... nå ja, havde de været lyserøde, så var det jo nok en anden sag. Kort efter billedet blev taget, kom plæneklipperen forbi!
 

Stenhøjen er et af mine absolutte yndlingspartier i forårshaven.
 

Der er lige kommet flis på en del havegange. Vi bøvler simpelthen for meget med det græs, og indtil der bliver råd til stenmel på alle stier, må det altså blive flis.
 

 
 
 

 

Vi har store mængder af spansk skilla, en stor gruppe her foran denne hæk og kigger man igennem buen, kan man se en række mere, den går  langs hele hækken derinde. Men det går godt nok stærkt med dem i år, de er hurtigt ovre.

Til slut et lille blik mod Gram Slot, hvor der var Havefestival denne weekend. Jeg havde glædet mig som et barn til juleaften, men forventningerne blev ikke helt indfriet. Men der er plads til forbedringer, rammerne er jo bestemt i orden, så mangler der bare lige en god portion udstillere mere til næste år! Vi kommer igen..... ( og nej, jeg kan da ikke besøge sådan et marked uden at bruge penge! Men de indkøb må I se en anden dag. )

5 kommentarer:

 1. Så fandt jeg ind til dig igen. Jeg kan godt forstå, at stenbedet er dit favoritbed for tiden, det ser flot ud. Flis på gangene, måske skulle vi prøve det, det er dyrt med stenmel.
  Ærgerligt at havefestivalen ikke indfriede dine forventninger.

  SvarSlet
 2. Skønne billeder fra din have :-)

  Vi var også en tur i Gram.
  Jeg havde som dig sat forventningerne højt (de skriver de bestræber sig på at lave et "lille Chelsea" tilpasset danske forhold...), men mine forventninger blev heller ikke indfriet.
  Jeg havde forventet mange flere boder i slotsparken, og de haver som var lavet til weekendens arrangement, var set med mine øjne mere reklameboder end spændende haveanlæg. Blomsterteltet var en skuffelse.

  Til det positive, de har super skønne rammer til arrangementet, og mange af de boder der var der, var rigtig fine :-) Flere planteboder og mere inspirerende udstillinger af haveanlæg, kunne øge min lyst til at komme igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Vivi, jeg er helt enig. Der er et pænt stykke vej til Lille Chelsea!

   Slet
 3. Hej Tulle.Sikke skønne billeder fra din have.Og jeg kan godt forstå at stenhøjen er dit ynglingsbed.
  Jeg synes da at flis på gangene ser godt ud.....og så er det jo gratis.God dag knus Jette

  SvarSlet
 4. Jeg synes at der ser fint ud i hele i din have - også de smukke gule (hvad hedder de mon :) )

  SvarSlet