fredag den 7. juni 2013

Have-forelsket

Akelejerne spiller første-violin i " Ode til Haven". Om lidt går pæon-festen igang.

Vores selv-byg terrasse er endelig ved at få maling på - det har trukket ud i nogle år, men lige nu er det tørt nok til at få gjort, og SÅ skal der indrettes! Oppe på øvre dæk har vi soveværelse, så haven er det sidste, jeg ser om aftenen og det første om morgenen. Og jeg elsker det!

Forskellige vinkler gør tit det hele mere spændende.

 Hvem kan leve foruden .... akelejer ;-)
 
 
Ikke et ord om billedkvaliteten  ( suk - savner et godt kamera! ) - men motivet fejler ikke noget. Her er vi i måneskinsbedet, hvor jeg engang var lidt ivrig og gravede bedet for stort. Det gav bar jord, og så blev der sået lupiner - som skal væk igen, for nu har jeg masser af planter til det stykke! - Men nænner ikke at fjerne lupinerne.... :-)
 
 
 
Og blogtræffet i Kolding... jeg nåede ikke hen til jer. Vi kom simpelthen for sent derop, så jeg halsede rundt for at købe planter og snuse, lige før det gav helt sved på panden! Der er ellers så smukt. Vi lovede os selv - igen - at køre derop en anden dag og give os tid til at nyde parken.
 
 


3 kommentarer:

 1. sikken udstråling i din have lige nu :) - flot...

  SvarSlet
 2. Sikken vidunderlig have og skønne planter mellem hinanden,kan godt li alle dine akelejer, og lupiner sammen med de gamle gule haveiris!

  SvarSlet
 3. Hej Tulle. Lidt ærgeligt at vi ikke mødtes i Kolding........du kan se mange af dem der var til bloggertræf i mit indlæg.Men Hvor ser der dejligt frodigt i din have.
  Dejlig tid lige nu hvor iris-lupiner og alle de smukke akelejer blomstre......skøn tid.Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet