lørdag den 10. november 2012

Kugler i Kirken

Jeg fik til opgave at pynte en kirke til jagtgudstjeneste. Det var ulønnet og frivilligt, derfor ville jeg kun lave pynt af naturmaterialer, og det skulle gerne kunne genbruges i butikken.

Så det blev et par træer på fod og forskellige kugler

 Tilsat lidt lanterner, da det nu var en aftensgudstjeneste.
- Og orkideén var alligevel knækket, på denne måde blev den da brugt til noget fornuftigt istedet for at ende i skraldespanden.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle SKØNNE naturkugler du har præsteret, ELSKER den slags pynt og formår det bare ikke. Jeg er sikker på det er blevet nydt i kirken. Fik du mon lov at lægge et lille visitkort...!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;-) Jaeh, det burde jeg have gjort... men glemte det.... håber så bare, at jeg alligevel får lidt omtale i byen.

   Slet
 2. Det ser knaldgodt ud (hø hø) - Et spørgsmål til den helt runde grandkugle, er grannet bundet på - og hvad er den i så fald bundet på? Nu håber jeg ikke at du synes at jeg prøver at lokke forretningshemmeligheder ud af dig. Så skal du bare sige som Claus Pedersen: "Det skal du komme på et af mine kurser for at lære" hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Sussi, jeg har fyldt en plasicpose med halm, og så ellers bare lagt gran på og viklet vindseltråd om. Ret simpelt, og idéen med halm i pose kan jo bruges til alle størrelser, og er også brugt til moskuglerne. En nem og billig løsning. - men du er nu velkommen på et kursus alligevel ;-)

   Slet
  2. tak for svaret, det var sødt af dig, hvornår er kurset? Nå, afstanden og det faktum at jeg ikke har kørekort gør det nok lidt vanskeligt.... men de ku' ha' vær't sjovt.

   Slet
 3. Hej Tulle.Det ser rigtigt godt ud med alle de natur-kugler.Er selv i gang med at lave nogle kugler der skal hænge.Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej Tulle. Har lige fundet din rigtig fine blog her. Utrolig at jeg ikke har set den før. Du har rigtig mange lækre ting og ideer. Må se om jeg ikke kan komme forbi din butik en dag - bor ikke så langt fra den (Løgumkloster!!) Er ikke så tit i Toftlund, så har ikke lige opdaget Trillebøren. Glæder mig til at følge med. Iøvrigt flot pynt til kirken!!! Vh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - tak for de pæne ord. Kig endelig forbi og sig hej, hvis du kommer til byen.

   Slet
 5. Hvor ser det godt ud. Smukt enkelt og indbydende.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 6. Det ser rigtigt godt ud - meget hyggeligt og smukt. Kan godt lide idéen med genbrug.

  Kh. Marlene

  SvarSlet