torsdag den 29. august 2013

En flok kreative tosser i kirke...


Tag en flok blomsterglade piger, giv dem en opgave og en kirke at udfolde sig i ....
 


Jeg er startet på efteruddannelse i vores fag, og har netop været på modul 2 af Blomster Designer. Denne gang var der fokus på begravelsesbinderi, og da det jo er "design" der er i højsædet, er der kommet ret så forskellige bud på utraditionelle kistepyntninger.
 


Vi har lavet kistepynt, begravelsesbinderi ( kranse eller andet ) og rumpynt.
 

 
 


Vi ved jo godt, at det ikke er designs som disse, der sælger flest. Men vi synes vi vil tilføje flere muligheder til et personligt blomster-farvel.
 


Jeg synes ihvertfald det er super spændende at være med - og at lege videre med alle de idéer, vi får.
 

 
Jeg har ikke sat navn under hvert billede, da vi har arbejdet både i grupper og alene.
 Er den ikke bare flot? Jeg synes det er virkelig smukt med kugler brugt på denne måde.
 
Næste uge går det løs igen - og jeg tør godt udtale mig på holdets vegne, vi glæder os!
 


6 kommentarer:

 1. Hold da helt ferie... Der skal jeg da lige love for at jeg blev rykket ud af min comfortzone... Væk var røde og hvide nelliker og grønne blade i krans!! Meget spændende og flotte kreationer, men du har nok ret i at det ikke lige er denne kundegruppe der står øverst med de kreative indslag. Måske når vi aldrende havebloggere sætter vores havetræsko for allersidste gang, så har du en ny den ønskede målgruppe. Vi skal måske lige huske at fortælle det til vores familier.

  Jeg havde gerne hørt, hvilket kreativt indslag du havde haft fingrene i... Nysgerrig er man jo! De er meget smukke allesammen, men blomsterne der daler ned fra himlen faldt jeg for... og stammen på kisten er også fantastisk omend meget stor nytænkning. Nå ja og den smukke, smukke rosenbuket med de lange grønne "ting" i...

  Tak fordi du vækkede mig i min eftermiddagssløvhed og udfordrede mine tanker omkring begravelsesdekoration.

  SvarSlet
 2. Kære Tulle,
  Selvom en begravelse jo er en trist anledning til blomster, behøver det da ikke at være det rene tørvetrilleri! Hvor er I gode, det må man sige. Meget anderledes, elegant og farverigt.
  Sådan skal det også være den dag, jeg når dertil :-)
  Jeg nyder meget at følge med her på din blog, desværre er jeg blot alt for dårlig til at lægge en kommentar.
  Ikke desto mindre,
  Kh Mathias

  SvarSlet
 3. Hej Tulle
  Det er første gang jeg har besøgt din blog, og jeg må sige jeg blev vækket af min aftendøs !
  Hvor er I kreative, det ser jo SUPER godt ud, jeg er virkelig faldet på halen, men den kistepynt med birkestammen den rører mig specielt meget SUPER SUPER FLOT !
  Jeg vil skynde at melde mig til her som fast læser, for jeg vil da ikke gå glip af noget.
  God aften
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 4. Hej Tulle.Superflotte og kreative blomsterdekorationer.Det må være dejligt med sådan en efteruddannelse.Tænkte på dig i søndags da jeg var til blomstershow i Tivoli.Der var mange spændende ting at opleve......og dygtige blomsterdekoratører.Skal nok vise billeder derfra.Har lige lave et indlæg,og ville også have vist billeder fra Tivoli......men det blev for langt.God aften Jette

  SvarSlet
 5. Hejsa

  sidder lige her og tænker SÅ FEDT at nogen tør tænke ud af boksen.. ahmen altså det er ikke til at sige hvilken der er finest, for de er sgu flotte alle sammen. har sendt din side videre til mine børn, ikke fordi begivenheden står lige for døren, men det gør jo ikke noget at være på forkant... ;-)
  forsat god fornøjelse med butikken
  mvh Mie

  SvarSlet
 6. Så smukt og kreativt - og modigt :) TAK :)

  SvarSlet